Vozila

Drive with style
REZERVACIJA

Automobil

Kombi

Minibus

Autobus

Americka limuzina

Old timer

U zavisnosti od vasih potreba bice vam predstavljena lista trenutno slobodnih vozila za tu namenu. U mogucnosti ste da izaberete od standardnih do luksuznih putnickih, kombi, minibus vozila. Americke limuzine, „Old Timer“ vozila kao i autobuse smo takodje u mogucnosti ponuditi na zahtev klijenata.

Za grupna putovanja najbolje resenje su kombi vozila za 7-8 putnika, minibusevi kapaciteta od 16-20 putnika ili veliki autobusi. Ukoliko vam treba specificno vozilo molim da nam uputite zahtev sa svim detaljima. U svim nasim vozilima je zabranjena konzumacija opijata, cigareta i alkoholnih pica.

Nudimo takodje siroku lepezu luksuznih vozila za vase poslovne ili privatne svecanosti. Nasa vozila su dostupna za rentiranje i na nekoliko sati za proslave, vencanja, obilaske grada, potrebe sopinga i sl. Takodje smo spremni i da izadjemo u susret svim vasim privatnim potrebama.

 

Ekonomik klasa vozila

Pogodna za brze i privatne transfere putnika od aerodroma do hotela kao i za voznje u gradskom jezgru.

Poslovna klasa vozila

Za klijente sa visim socijalnim statusom koji zahtevaju udobnu voznju kako na kratkim relacijama tako i za duga poslovna putovanja.

Luksuzna klasa vozila

Savrsen sklad enterijera i eksterijera. Visok nivo komfora u kombinaciji sa inovativnim tehnologijama. Vozilo koji odise luksuzom iz svake svoje pore…Uzivajte u voznji sa stilom do aerodroma ili bilo koje druge destinacije u zemlji i inostranstvu.

Automobili

Standard za poslovna i cesta putovanja, od automobila ekonomik klase do poslovnih i luksuznih automobila u zavisnosti od izbora i potreba klijenata.

Kombi vozila

Idealno resenje za putovanje vece porodice kao i grupe putnika, omogucava da putujete svi zajedno u jednom vozilu i smanjite troskove koriscenja vise manjih vozila.

Minibus vozila

Savrseno resenje za putovanje vece grupe putnika bez obzira da li su kolege, prijatelji ili turisti. Svako putovanje ovim vozilima obezbedjuje veliko zadovoljstvo od pocetne do krajnje destinacije.

Autobus

Najkvalitetnije resenje za velike grupe putnika bez obzira da daljinu puta, od voznje sa ciljem obilaska znamenitosti grada do udaljenih destinacija u zemlji i inostranstvu.

Americke limuzine

Pojava elegantnih americkih limuzina je sinonim za klijente sa stilom. Bilo da je iznajmite za potrebe vencanje, specijalnih proslava, poslovnog putovanja, obilaska grada i sl. budite sigurni da cete biti posebno zapazeni. Ukoliko vam je potreban prevoz do i od aerodroma Beograd nudimo nekoliko mogucnosti.

Old timer vozila

Vozila koja odisu stilom i gracioznoscu. Za uzivanje u koznom i nostalgicnom enterijeru kao i u jedinstvenom osecaju lagane voznje uz pomoc starih ali dobrih tehnologija automobilske industrije. Bilo da vozilo iznajmite za potrebe vencanje, specijalnih proslava, obilaska grada i sl. budite sigurni da cete biti posebno zapazeni. Ukoliko vam je potreban prevoz do i od aerodroma Beograd nudimo nekoliko mogucnosti.

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu