O nama

Drive with style
REZERVACIJA

O NAMA-STEELMAN

Potreban vam je automobil, kombi, minibus ili autobus sa vozacem? Na pravom ste mestu!

Profesionalne usluge prevoza putnika od vrata do vrata u zemlji i inostranstvu kao i usluge prevoza putnika do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG). Opremljeni smo modernom flotom ekonomik, biznis i visoke klase vozila od putnickih automobila, kombi, minibus i bus vozila. Nudimo najbolje resenje za sve vidove transfera putnika od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG) do i od bilo koje adrese u Beogradu, Srbiji i inostranstvu za pojedince i kompanije.

Bez obzira na to da li trazite standardnu uslugu prevoza putnika, transfera od pocetne do krajnje destinacije, razgledanje znamenitosti grada, turisticka ili poslovna putovanja agencija Steelman nudi resenje za preduzeca i pojedince koji zahtevaju efikasnu i sigurnu uslugu prevoza putnika.

Nasa vozila je takodje moguce iznajmiti i na nekoliko sati za privatne ili poslovne zabave, vencanja, kongrese ili druge namene.
U skladu sa vasim planom putovanja i budzetom izlazimo u susret vasim potrebama. Nasa misija je da umanjimo stres od putovanja tako sto cete stici do vase krajnje destinacije sa stilom, sigurno i na vreme.

VAZNE INFORMACIJE ZA PUTNIKE:

Transfer SA aerodroma:

Vas vozac ce vas cekati odmah nakon izlaznih vrata aerodromskih dolazaka sa odstampanom tablom vaseg imena ili logoa firme . Ukoliko cekate preuzimanje prtljaga duze vremena molim vas da posaljete nekog iz vase grupe da obavesti vozaca o vasem dolasku.

VEOMA VAZNO: Aerodrom je veliki prostor, ukoliko ne mozete da pronadjete vaseg vozaca pozovite nas za pomoc (na aerodromu vozac ce vas cekati do 45 min.nakon sletanja aviona) u suprotnom usluga transfera ce se smatrati pruzena i ukupan iznos uplacenog novca ce biti zadrzan na nasem racunu shodno nasim uslovima i nacinu poslovanja.

Transfer DO aerodroma:

Molim vas da proverite da li vi/vasa grupa cekate na pravom mestu u pravo vreme ukrcavanje u vozilo. Vas vozac ce vas cekati do 10 min.od dogovorenog vremena.

VEOMA VAZNO: Ukoliko ne mozete da pronadjete vaseg vozaca pozovite nas za pomoc (vozac ce vas cekati do 10 min.nakon dogovorenog vremena) u suprotnom usluga transfera ce se smatrati pruzena i ukupan iznos uplacenog novca ce biti zadrzan na nasem racunu shodno nasim uslovima i nacinu poslovanja.

Prtljag

Standardan prtljag podrazumeva 1 kofer velicine do 158 cm (sirina+duzina+visina) po 1 osobi i rucni prtljag, kao sto je licna torba/kofer, u suprotnom je potrebno unapred naglasiti velicinu i broj kofera prilikom rezervacije

Nocni aerodromski transferi:

Za aerodromske transfere od 23:00-07:00h je potrebno na cenu dodati 5 EUR za automobil i 10 EUR za kombi&minibus vozila.

Rezervacije & Otkazivanje usluga

Rezervacije ugovorenih usluga mogu biti otkazane bez troskova najkasnije 2(dva) radna dana pre pruzanja usluga. U slucaju kasnijeg otkazivanja ili ne pojavljivanja u dogovoreno vreme ukupan iznos naplacenih usluga ce biti zadrzan na nasem racunu.

Vreme dolaska na aerodrom:

Preporuka svim nasim klijentima u vezi avio prevoza da stignu na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu (BEG) najkasnije 60 min. pre zakazanog poletanja aviona za sve letove u domacem saobracaju kao i 120 min. pre zakazanog poletanja aviona za sve internacionalne letove.
Vise informacija o dolascima i odlascima mozete naci na adresi:
http://www.beg.aero/lat/strana/7671/dolasci

Neke od nasih preporuka, kliknite na sliku za citanje

Sta mozete ocekivati od nas?

 

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu