Diplomatske & V.I.P. Delegacije

REZERVACIJA

DIPLOMATSKE & V.I.P. DELEGACIJE

Agencija Steelman poseduje dugogodisnje iskustvo u pruzanju usluga prevoza uz ispunjavanje protokolom definisanih standarda u slucajevima prevoza diplomatskih i vaznih licnosti. Nasi vozaci su upoznati sa svim procedurama koje prate dolazak kao i odlazak sa aerodroma Beograd ukljucujuci standardne i privatne letove. Mozete biti sigurni da cemo vas i vase goste na najbolji moguci nacin prevesti do krajnjeg odredista uz maksimalnu sigurnost i diskreciju. Veoma smo ponosni na dosadasnji broj pruzenih ovakvih usluga ukljucujuci pojedince, poznate sportske, muzicke, poslovne kao i visoke politicke delegacije.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu