Najam vozila na sat ili dan

REZERVACIJA

NAJAM VOZILA NA SAT ILI DAN

Usluga prevoza putnika na sat ili ceo dan podrazumeva usluge iznajmljivanja vozila sa vozacem za potrebe voznje u gradskom jezgru Beograda. Vi odlucujete gde ce vas put odvesti, bez obira da li vam je potreban standardna usluga prevoza radi sopinga, obilaska grada, proslave ili poslovnog sastanka agencija Steelman ce se potruditi da izadje u susret potrebama pojedinaca kao i kompanijama sa sto boljom uslugom.

Ovakva vrsta usluga iznajmljivanja vozila sa vozacem na nekoliko sati ili ceo dan je veoma popularna za kompanije kao i za poslovne delegacije za njihove poslovne aktivnosti jer se na ovaj nacin izbegava stres i omogucava da svoje slobodno vreme posvete daleko vaznijim stvarima kao i da se pripreme za poslovne sastanke na najbolji moguci nacin izbegavajuci guzve u saobracaju, trazenje parkinga, nepoznate adrese i slicne nelagodnosti.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu