Vencanja

REZERVACIJA

VENCANJA

Vas dan vencanja je svakako jedan od vaznijih u zivotu. Zbog toga je veoma bitno da svaki detalj bude na svom mestu. Nudimo siroku lepezu vozila uz besprekornu uslugu s ciljem da dan vaseg vencanja protekne jedinstveno i savrseno.

Nasa vozila sa vozacima ce vas sigurno, udobno i sa stilom voziti na dan vaseg vencanja. U mogucnosti smo vam ponuditi razlicite tipove vozila od luksuznih sedan vozila, americkih limuzina do old timer vozila.

Takodje mozemo prema vasem zahtevu i dekorisati vozila sa cvetnim ili drugim aranzmanima.
Vasa limuzina ce doci na vasu adresu stanovanja ili hotela i sa stilom vas odvesti na ceremoniju vencanja.

Tokom ceremonije vencanja cemo obratiti paznju na svaki detalj kako bi vase vencanje proteklo savrseno.
Takodje smo u prilici i organizovati prevoz veceg broja gostiju kombi ili minibus vozilima tokom vaseg vencanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu