Obilasci grada

REZERVACIJA

OBILASCI GRADA

Obilasci grada sa nama imaju bezbroj prednosti a jedna od vaznijih je da se opustite i uzivate tokom vaseg odmora. Nasi vodici imaju bogato iskustvo koje ce vam omoguciti da maksimalno iskoristite svoje vreme kao i da upoznate sve znamenitosti mesta koje obilazite. Sa nasim profesionalnim vozacima i vodicima ne morate vise da brinete o planu puta jer ce svi detalji biti unapred isplanirani sa ciljem da sto vise uzivate u razgledanju tokom vaseg putovanja. Veoma smo ponosni na broj zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje i zahvalili nam se nakon pruzanja usluga. Stojimo Vam na rapolaganju i ubuduce.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Šta možete očekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu