Korporativni prevoz

REZERVACIJA

KORPORATIVNI PREVOZ

Kada vasa kompanija izabere agenciju Steelman za pruzanje usluga prevoza putnika mi postajemo znacajan faktor podrske administrativnom timu unutar vase kompanije sa ciljem pruzanja pouzdane, diskretne i profesionalne usluge kakve vasa kompanija ocekujuje i zasluzuje.

Agencija Steelman razume potrebe poslovnih putovanja. Sa ciljem dolaska na zeljenu destinaciju na vreme, sigurno i pouzdano mi pratimo vremenske uslove kao i ocekivan dolazak aviona kako bi izbegli sve moguce nelagodnosti.
Po pristupacnim cenama nudimo prevoz putnika do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“(BEG), do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu. Opremljeni smo savremenom flotom vozila za transfere do i sa aerodroma, od putnickim automobila, kombi vozila, minibuseva, autobusa.

Nasim vozacima dajemo dovoljno vremena da izadju na kraj sa problemima u otezanom saobracaju kao i sa dodatnim nepredvidjenim usputnim zadrzavanjima. U skladu sa vasim planom putovanja i budzetom izlazimo u susret vasim potrebama. Nasa misija je da umanjimo stres od putovanja tako sto cete stici do vase krajnje destinacije sa stilom, sigurno i na vreme.

To nije samo forma transfera putnika od tacke A do tacke B, to je nacin naseg poslovanja i gostoljubivosti. Puna paznja potrebama klijenata je ono sto nas razlikuje od drugih.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu