Transferi od tacke A do tacke B

REZERVACIJA

TRANSFERI OD TACKE A DO TACKE B

Pruzamo usluge prevoza putnika od jedne do druge destinacije sa posebnom paznjom na udobnost i bezbednost uzimajuci nase klijente iz mesta do mesta sto je moguce efikasnije. Nasi vozaci imaju bogato znanje i dugogodisnje iskustvo i obuceni su da obezbede visok nivo usluga prevoza putnika. Posveceni smo da obezbedimo sto kvalitetniji prevoz poslovnim klijentima kao i fizickim licima u skladu sa njihovim potrebama sa ciljem da im putovanje ucinimo sto lakse i produktivnije. Nasa kompanija ce se potruditi da izadje u susret svim vasim potrebama tako sto ce posvetiti posebnu paznju svakom detalju u vezi transfera kako pojedinaca tj.fizickih lica tako i poslovnih delegacija kao i grupnih transfera.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu