Aerodromski transferi

REZERVACIJA

AERODROMSKI TRANSFERI

Nudimo usluge prevoza putnika do i od aerodroma “Nikola Tesla“ (BEG) kao i do i od aerodroma u zemlji i okruzenju. Ukoliko planirate putovanje do aerodroma od vase kuce, hotela, sa poslovnog sastanka, neke destinacije u gradu ili alternativno ukoliko vam je potreban prevoz sa aerodroma do neke destinacije u zemlji i inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika visokog standarda bez premca. Aerodromski transfer podrazumeva dolazak na vasu kucnu ili poslovnu adresu, adresu hotela i sl. i brz i direktan prevoz do aerodroma prema vasem izboru ili bilo koje druge destinacije u zemlji i inostranstvu.

Vas dolazni let pratimo kako bi se osigurali da ce vas vozilo sa vozacem sacekati u slucaju eventualnog kasnjenja u pravo vreme tj. odmah po vasem sletanju.

Licni vozac ce vas ili vase goste sacekati odmah po sletanju sa tablom gde ce biti ispisano ime osobe ili kompanije prema nasem prethodnom dogovoru. Nasi vozaci pruzaju pomoc oko prtljaga.

Posle dugog avio putovanja ova usluga garantuje spokojstvo da ce vas vozac sa vozilom sacekati i omoguciti udobno putovanje do vase krajnje destinacije sve uz maksimalnu sigurnost i opustanje.

Prevoz putnika do i od aerodroma nikada nije bilo jednostavnije.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Sta mozete ocekivati od nas?

POSLOVNOST

Uz pristupacne cene za korporativne klijente dobijate pouzdane i sigurne usluge prevoza putnika kakve Vase preduzece zasluzuje i treba da ima.

POVERENJE

Svi nasi vozaci su upoznati sa diskrecijom, svi detalji u vezi vaseg koriscenja i kretanja vozila ostaju u tajnosti.

TACNOST

Vreme je od sustinskog znacaja. Tacnost je jedan od nasih glavnih standarda i prema tome se nase usluge rukovode-uvek na vreme!

POUZDANOST

Kroz pazljivo razmatranje vasih potreba, dobro planiranje uz pravi odabir vozila i vozaca pouzdanost je zagarantovana.

DOCEK & POZDRAV

Usluge doceka i dobrodoslice nudimo svim nasim klijentima na aerodromu ili na bilo kojoj drugoj destinaciji. Jedan od nasih ljubaznih vozaca ce sacekati vas ili vaseg klijenta sa imenom na tabli, pomoci oko prtljaga i sprovesti do vozila.

MONITORING LETA

Vas dolazni let na aerodromu je pod nasim nadzorom, i u slucaju eventualnog kasnjenja mozete da budete sigurni da ce vas vozilo sa vozacem sacekati odmah nakog vaseg sletanja.

Molim Vas da ukoliko vasa kompanija ili vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtev sa detaljima na nasu kontakt adresu belgradetransfers@gmail.com

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu