chauffeur
Transfer sa aerodroma Beograd
brzo, profesionalno, pouzdano

Potreban vam je automobil poslovne ili ekonomik klase, poslovni kombi ili mini bus sa vozacem. Na pravom ste mestu

AERODROMSKI TRANSFERI

Nudimo usluge prevoza putnika do i od aerodroma “Nikola Tesla“ (BEG) kao i do i od aerodroma u zemlji i okruzenju.

detaljnije

KORPORATIVNI PREVOZ

Kada vasa kompanija izabere agenciju Steelman za pruzanje usluga prevoza putnika mi postajemo znacajan faktor podrske administrativnom timu unutar vase kompanije sa ciljem pruzanja pouzdane, diskretne i profesionalne usluge kakve vasa kompanija ocekujuje i zasluzuje.

detaljnije

NAJAM VOZILA NA SAT& DAN

Usluga prevoza putnika na sat ili ceo dan podrazumeva usluge iznajmljivanja vozila sa vozacem za potrebe voznje u gradskom jezgru Beograda.

detaljnije

KURIRSKE USLUGE

Agencija Steelman nudi svojim klijentima kao i poslovnim kompanijama jedinstvenu uslugu isporuku posiljki na zeljenu adresu luksuznim vozilima sa profesionalnim vozacima poslovno odevenim u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

detaljnije

TRANSFERI OD TACKE A DO TACKE B

Pruzamo usluge prevoza putnika od jedne do druge destinacije sa posebnom paznjom na udobnost i bezbednost uzimajuci nase klijente iz mesta do mesta sto je moguce efikasnije.

detaljnije

TRANSFERI OD GRADA DO GRADA

Agencija Steelman nudi usluge prevoza putnika udobnim i pouzdanim vozilima sa profesionalnim vozacima za transfere od grada do grada u zemlji i inostranstvu.

detaljnije

DIPLOMATSKE & V.I.P. DELEGACIJE

Agencija Steelman poseduje dugogodisnje iskustvo u pruzanju usluga prevoza uz ispunjavanje protokolom definisanih standarda u slucajevima prevoza diplomatskih i vaznih licnosti.

detaljnije

VENCANJA

Vas dan vencanja je svakako jedan od vaznijih u zivotu. Zbog toga je veoma bitno da svaki detalj bude na svom mestu.

detaljnije

Dobrodosli u Steelman

Potreban vam je automobil, kombi, minibus ili autobus sa vozacem? Na pravom ste mestu!
Profesionalne usluge prevoza putnika od vrata do vrata u zemlji i inostranstvu kao i usluge prevoza putnika do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG). Opremljeni smo modernom flotom ekonomik, biznis i visoke klase vozila od putnickih automobila, kombi, minibus i bus vozila. Nudimo najbolje resenje za sve vidove transfera putnika od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG) do i od bilo koje adrese u Beogradu, Srbiji i inostranstvu za pojedince i kompanije.

Preporuke