hometop

AERODROMSKI TRANSFERI

Nudimo usluge prevoza putnika do i od aerodroma “Nikola Tesla“ (BEG) kao i do i od aerodroma u zemlji i okruzenju.

detaljnije

KORPORATIVNI PREVOZ

Kada vasa kompanija izabere agenciju Steelman za pruzanje usluga prevoza putnika mi postajemo znacajan faktor podrske administrativnom timu unutar vase kompanije sa ciljem pruzanja pouzdane, diskretne i profesionalne usluge kakve vasa kompanija ocekujuje i zasluzuje.

detaljnije

NAJAM VOZILA NA SAT& DAN

Usluga prevoza putnika na sat ili ceo dan podrazumeva usluge iznajmljivanja vozila sa vozacem za potrebe voznje u gradskom jezgru Beograda.

detaljnije

KURIRSKE USLUGE

Agencija Steelman nudi svojim klijentima kao i poslovnim kompanijama jedinstvenu uslugu isporuku posiljki na zeljenu adresu luksuznim vozilima sa profesionalnim vozacima poslovno odevenim u skladu sa poslovnom politikom kompanije.

detaljnije

TRANSFERI OD TACKE A DO TACKE B

Pruzamo usluge prevoza putnika od jedne do druge destinacije sa posebnom paznjom na udobnost i bezbednost uzimajuci nase klijente iz mesta do mesta sto je moguce efikasnije.

detaljnije

TRANSFERI OD GRADA DO GRADA

Agencija Steelman nudi usluge prevoza putnika udobnim i pouzdanim vozilima sa profesionalnim vozacima za transfere od grada do grada u zemlji i inostranstvu.

detaljnije

DIPLOMATSKE & V.I.P. DELEGACIJE

Agencija Steelman poseduje dugogodisnje iskustvo u pruzanju usluga prevoza uz ispunjavanje protokolom definisanih standarda u slucajevima prevoza diplomatskih i vaznih licnosti.

detaljnije

VENCANJA

Vas dan vencanja je svakako jedan od vaznijih u zivotu. Zbog toga je veoma bitno da svaki detalj bude na svom mestu.

detaljnije

Dobrodosli u Steelman

Potreban vam je automobil, kombi, minibus ili autobus sa vozacem? Na pravom ste mestu!
Profesionalne usluge prevoza putnika od vrata do vrata u zemlji i inostranstvu kao i usluge prevoza putnika do i od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG). Opremljeni smo modernom flotom ekonomik, biznis i visoke klase vozila od putnickih automobila, kombi, minibus i bus vozila. Nudimo najbolje resenje za sve vidove transfera putnika od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“ (BEG) do i od bilo koje adrese u Beogradu, Srbiji i inostranstvu za pojedince i kompanije.

Preporuke